1553

Радост за феновете на "Сексът и градът", вижте защо

Съвсем скоро феновете на „Сексът и градът“ ще бъдат зарадвани с нова порция приключения на любимите им героини. Да, Саманта Джоунс няма да бъде сред тях, но на хоризонта излизат непознати персонажи, чиято история ще бъде също толкова интересна, пише "Тялото".

На 30 ноември от HBO Max пуснаха нов трейлър за дългоочакваното продължение на „Сексът и градът“, озаглавено „И просто така...“. То ще проследява историите на Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Шарлот Йорк (Кристин Дейвис) и Миранда Хобс (Синтия Никсън). Премиерата ще бъде на 9 декември с цели два епизода, които ще започнат разказа на трите приятелки, опитващи се да се справят с предизвикателствата на живота, любовта и да запазят тясната си връзка.

„Колкото повече живея, толкова повече разбирам, че с добри приятели до теб, всичко е възможно. Бъдещето е неизвестно, защото всички сме на различни етапи от живота си“, казва Кари във видеото.

Въпреки че Саманта няма да бъде сред героите, това съвсем не означава, че пикантните теми също са напуснали сериала. Феновете например ще видят как Кари говори за публичната мастурбация с новия персонаж Че Диаз, който е изигран от Сара Рамирес. Миранда, от своя страна, дава съвет на д-р Ная Уолъс (Карън Питман) относно мъжете и сексуалния живот.

Що се отнася до мъжете, познати ни от „Сексът и градът“, ще видим доста познати лица. Тузарят (Крис Нот) е плътно до Кари, като дуото дори споделя мил момент в апартамента си. „Помня как прибираше пуловерите в печката“, казва той, преди да целуне любимата си. Все още обаче не знаем докога ще продължи този любовен рай, тъй като в мрежата се появиха снимки от площадката, на които се вижда, че Кари целува друг мъж.

 Шарлот и съпругът ѝ Хари обаче са на съвсем друга вълна и изглежда, че разводът не е в сметките им. Те дори са записали голямата си дъщеря Лили на уроци по пиано.

Все пак промяната се задава по пътя на Кари и приятели. Новият персонаж Че дори изнася реч пред момичетата, в която им казва да излязат от зоната си на комфорт и да се променят.

 „И просто така“ ще направи своята премиера на 9 декември, като засега са замислени само 10 епизода.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?