2374

Яко! "Hills Of Rock" превзема и София, ще забият Ill Niño, 5FDP и Placebo СНИМКИ

Най-мащабният рок фестивал в България "Hills Of Rock" превзема и София. Събитието ще има бонус издание в столицата, като това ще е един подарък за феновете, които две години чакат да куфеят здраво.

Така следващото лято освен в Пловдив в края на юли, фестивалът ще гостува и в София - на 2 и 3 юли. Организаторите вече обявиха групите, които ще го оглавят и те определено са сред любимците на публиката.На втори юли на сцената, която ще е в Парка на летището, ще се качат алтернативните рок икони Placebo, a след тях босненските ска шампиони от Dubioza Kolektiv. На следващия ден саундът ще се втвърди и се очаква истинско торнадо на сцената. Публиката ще куфее с метъл машината Five Finger Death Punch, а след тях ще разбият сцената на пух и прах  метъл кор ураганът Ill Niño. 

"След две години принудително отлагане на най-големия рок фестивал в България HILLS OF ROCK и несигурната и неспокойна пандемична обстановка и фенове, и артисти заслужават бонус издание и то ще се случи през 2022 в София", пишат в анонса организаторите от Фест Тийм. Билетите вече са в продажба, като еднодневните са по 100 лв., а двудневните - 120 лв. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?