Следвайте ни

Пуснаха билетите за "Сцена на кръстопът"

viber icon

Билетите за  Международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът” вече са в онлайн продажба на платформата на Драматичен театър-Пловдив. 

Желаещите могат да се сдобият с билет за фестивалните представления на www.tickets.dtp.bg. От 1 септември  билети ще се продават и на касата на Драматичния театър.

Сайтът на фестивала http://scenatepe.com/ също вече е активен и пълен с полезна за театралната публика информация. Освен анонси за всички представления от основната програма там са поместени новини, както и датите и часовете на съпътстващите събития от тазгодишното издание на „Сцена на кръстопът”.

Международният театрален фестивал започва на 11 септември от 19 часа, когато в голямата зала на Драматичния театър ще бъде представен премиерният спектакъл „По-полека” на Пловдивската драма. В следващите дни - чак до 21 септември, ще има представления в двете зали на театъра, както и в салона на куклениците.

В събитийните дни ще вземат участие артисти и трупи от цяла България, както и гости от Украйна и Унгария.

Финалът също ще бъде впечатляващ - на 21 септември пред пловдивската публика на сцената на Драматичния театър ще излезе основателят и артдиректор на „Сцената” Стефан Данаилов в тандем с Аня Пенчева в спектакъла „Актрисата”.

Фестивалът тази година е под мотото „Театъра: невъзможното” и се случва с подкрепата на меценатското семейство - главния спонсор козметична компания Роза Импекс, КЦМ 2000, Кабиле, МАИ-ГРУП ЕООД, Атаро Клима, Ондулин.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и Министерство на културата. Неизменен съмишленик и партньор на фестивала е Драматичен театър-Пловдив. 

Габриела Лазарова

Габриела Лазарова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мара

Мара

16.08.2019 | 19:45

Не че фестивала на шопите е интересен за Пловдив, но ДОКОГА комунистическото леке Данаилов ще държи пловдивския театър като заложник?

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?