Следвайте ни

Присъствено в Драмата: Камен Донев показва тайните на всеобщата просвета

viber icon

Лекция 2 за всеобщата просвета ще "преподава" тази вечер Камен Донев в Драматичния театър в Пловдив в 19 часа. Авторският спектакъл "Възгледите на един учител" e грандиозно представление, в което се играе, пее, танцува.

В продължение на повече от два часа и половина Донев  дава всичко от себе си на публиката, без да се щади дори за момент, за да я разсмее. Така в спектакъла зрителите ще се насладят на неподражаем скороговор от безумия на 7 езика и житейски мъдрости. Камен Донев използва всяка част от сцената, танцувайки английски валс, грузински танц, диско, суинг, дори запява ария от "Риголето". Там е целият му арсенал от смешки и уроци, гъвкавост на ума, таланта и физическия потенциал. На сцената бойни изкуства ще демонстрира Ивайло Иванов, а Бойко Джелебов ще се погрижи за брейка. 

Отново ще си зададете въпроса дали всичко е сценарий, но после ще спре да ви интересува, защото ще прескачате от стихове на Неруда до покъртителни битови сценки, а някъде там може и да изпитате срам, припознавайки себе си. Не гледайте Възгледите на един учител за всеобщата просвета с мисълта за поредното ала байганьовско превъплъщение, от което ще ви текат очите от смях. Това, разбира се, също ще се случи, но по-възхитително е как актьорът е толкова комбинативен, без да е разпилян, толкова образцов, без да е досадно нравоучителен.

Спектакълът не е подходящ за лица под 14-годишна възраст и ще се проведе при спазване на всички мерки за безопасност. Той ще се проведе при 30% запълняемост на залите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай