46

Посрещаме гости с чуден щанд на "Ваканция & СПА"

Стилизиран Античен театър посреща гостите на пловдивския щанд на годишното изложение Интер Експо Център в столицата, което приключва утре. “Динамика и доверие!“ е мотото на 39-тото издание на "Ваканция&СПА". Община Пловдив и отдел „Туризъм“ са традиционен участник със свой щанд. 

В деня на официалното откриване заместник-кметът по култура, археология и туризъм Пламен Панов направи презентация на календара с културните ни през годината. Тя бе съпътствана и от винена презентация на Красимира Кодукова от Българската асоциация на винените професионалисти.

Тази година екипът, ръководен от Юлиана Йорданова – началник-отдел „Туризъм“  е заложил на оригинална визия, включваща стилизирани елементи на Античния театър.

Щандът на Пловдив отново бе оценен като много атрактивен и красив, с голям екран, който показва културно-историческото наследство на града. 

В дните на изложението на щанда посетителите имат възможност да се насладят и на музикалните изпълнения на класическо дуо арфа и флейта. 

“Ваканция и СПА експо” се организира от Прим Експо и е под егидата на Министерство на туризма. Международното туристическо изложение събира под един покрив представители на туристическия бранш и съпътстващите индустрии.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?