Следвайте ни

Поклон: Отиде си Тето Костов - една от емблемите на пловдивската бохема

viber icon

На 72 години ни напусна една от емблемите на бохемата в града под тепетата от нейните най-хубави времена. Легендарният музикант и любимец на поколения пловдивчани Стефан Костов отлетя, като остави забележителна история зад себе си.

Тето, както бе по-известен големият артист е от поколението на Личо Стоунса, Чоко Господинов, Ванко Филибето, които внасяха колорит в сивия соц на града ни.

Екипът на "Марица" изказва съболезнования на съпругата му - колежката ни Светла Костова, семейството, близките и приятелите на големия Стефан Костов!
Светъл път, Тето!

 

Коментари (1)

Трафик

Трафик

26.11.2020 | 14:15

Тесто беше един от значимите пловдивчани!!! Клуб младост, вариететое участието в тях на значими артисти Лили Иванова, личо стоунса, групи, той самия.... Запомнащ се майна!!! Да му отдадем заслужена та почит!!! Той е от последните от неговото поколение, артисти, бохеми, значими, запомнящи се личности, чешити...оставящи следа... След тях останаха кювлии, измислени таканти... Нагаждачи.... Поколението на Тето бяха таланти, обичах ги хората, търсеха ги.боготворяха ги.... ПОКЛОН!!! Почивай в мир!!!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?