Следвайте ни

„По-полека“ със Стефан Вълдобрев в Драмата

viber icon

Тази вечер в Драматичния театър от 19 часа ще се играе хитовият спектакъл по песни на Стефан Вълдобрев - „По-полека“. Автори на сценария са Ваня Щерева и Стайко Мурджев. Режисьор на постановката е Владимир Люцканов. Участват артистите Филип Аврамов, Радина Думанян, Маргита Гошева и други. Героите тръгват "натам, където няма път или пътека", за да намерят именно там, насред скалите на морския бряг, своя път.

Съдбите на проститутка, работохолик, двама приятели от детинство, едно объркано момиче, писателка (уж "тиха вода") и нейната майка, двама рапъри и техния циничен мениджър и пазача на морския фар се преплитат неочаквано.

Най-добрите къси филми за 2019 г.

Днес от 19,30 ч. в клуб „Фарго" ще има прожекция на най-добрите къси филми за 2019 година. Ще бъдат показани лентите „Ороборос", посветен на 70-годишния художник Брайън, великолепната анимация „Флътър" за чудноватото същество Флео, „Захарен памук" (познат и като „Мостът") на Яна Лекраска и дивата балканска комедия „Юрушката махала".

Китайски образи в "Капана"

В "Капана" продължава фотографската изложба "Многото лица на дракона", посветена на Китай и неговата необятна култура. Тя е подредена в галерия PLOVEDIV. Запечатани на лента усмивки, пъстри костюми и украшения разказват за 56 народа на Поднебесната.

С експозицията Класна стая "Конфуций" към ПУ "Паисий Хилендарски" отбелязва четвъртия си рожден ден.

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?