Следвайте ни

Пловдивски музикант показа пътя на детето към щастието ВИДЕО

viber icon

Пловдивски музикант показа трънливият път на детето, превръщащо се в зрял човек и пътя към щастието в новото си видео към песента „Вселена“. Цветан Николаев, който доби популярност като част от звездното дуо Респект, успя да разчувства феновете си с история - колкото лична, толкова и близка до всеки един от нас. 

„Посланието е, че всеки сам рисува живота си. Сблъсъците, несгодите, трудностите са неизменна част от пътя ни. Тук сме, за да грешим и да израстваме чрез грешките си“, пояснява Цветан Николаев, който е автор на музиката, текста и изпълнител на песента. 

А видеото към парчето брилянтно успява да пресъздаде идеята на музиканта. Едва ли има човек, който ще остане безразличен след като го изгледа. „Още, когато чух първите 30 секунди от парчето, вече имах идеи и исках да работя по него“, споделя режисьорът Вероника Фетфова. „Исках да има по-дълбок сюжет, да дадем повод на хората да се замислят и да ги усмихнем. Какво по-хубаво от това някой да ти напомни, че всички трудности, през които минаваш, са най-нормалното нещо на света и само и единствено от теб зависи да нарисуваш друга история. Твоята история. И да имаш смелостта да я изживееш“, допълва Фетфова.

Рисунките във видеото са дело на пловдивския художник Костадин Георгиев и Веко Арт. Оператор и монтажист на клипа е Иво Рашков. „Искрени благодарности към всички актьори, които взеха участие във видеото, адмирации към работата на Иво и Костадин, чийто професионализъм създаде тази магия“, категорични са Цветан и Вероника.

 

 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?