71

Пловдивски конкурс събира снимки с най-сладките целувки на България

Хора от цялата страна започнаха да изпращат снимки за националния конкурс „Най-сладката целувка“, който се провежда за 16-и път в Пловдив. Лиричните фотоси ще бъдат приемани до 13 февруари. На 14-и – Дяна на влюбените“, ще бъдат обявени победителите за тази година.

Важно е да се знае, че в конкурса не участват само снимки на любовни двойки – приемат се фотоси на целувки със хора от семейството, кучета, котки, папагали и всякакви домашни любимци.

И тази година 20-те най-добри снимки ще бъдат отпечатани на 10 винилови пана, които ще бъдат подредени до фонтана на Деметра в града под тепетата. Наградите за конкурса обикновено са фотографски уикенди в хотел „Елбрус“ в Копривщица или картини от известно наши автори. 

„Миналата година подарихме графика от Иван Нинов. И тази година ще подарим произведения на изкуството“, каза организаторката на конкурса Ваня Недева от Нюз Арт ЕООД. Досега за конкурса са изпратени вече 5 фотографии.

Снимки с целувки може да се изпращат на e-mail: [email protected] . Обикновено се получават между 200 и 300 фотоса от цялата страна. Партньор на конкурса е Младежкия творчески център в Пловдив. Неговите млади фотографи взимат много награди.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?