Пловдивски хит, разбил класациите, вече и с английска версия ВИДЕО

След зашеметяващия успех на третия сингъл на 4Magic - „Вселена“, пловдивските момичета представят и английската версия на песента, със заглавие – „Dancing With The Satellites”.  Песента им вече оглави класацията на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир в продължение на 10 последователни седмици,

Парчето, създадено по време на първия творчески лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp, е вече лицензирано в Турция, Гърция, Румъния Полша и Русия.

Хитът „Вселена“ вече натрупа над 1,1 млн. гледания в Youtube.

„Мечтаем за кариера извън пределите на България и искаме българската музика да се чува все повече по света. Стремим се да се развиваме непрекъснато и сме благодарни за възможността някои от проектите ни да достигат до публиката в други държави.

Когато видиш как нещо такова се случвa, разбираш, че дори най-големите ти мечти могат да се осъществят с труд, постоянство и екип, който вярва в теб“, посочват четирите красавици.

Песента е налична за стрийминг във всички дигитални платформи – A1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и др.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?