1939
Следвайте ни

Пловдивчанката Мария Елена влиза в кожата на Едит Пиаф

Спектакълът ще се играе в клуб "Тheatro"

viber icon

Пловдивчанката Мария Елена Инфантино ще влезе в кожата на кралицата на френския шансон Едит Пиаф. Едноименният моноспектакъл ще се състои на 25 ноември от 19 часа в клуб "Тheatro"  в столицата. Родената край езерото Комо дъщеря на оперното сопрано Райна Николова ще излезе на сцената в обикновена черна рокля и тъмна перука. Мария Елена Инфантино ще бъде придружена от първокласни джаз музиканти - Георги Славчев - пиано, и Мартин Любенов - акордеон.

Смята, че лесно ще пресъздаде Едит Пиаф, защото има сходен с нейния темперамент. Горещия си нрав Мария Елена дължи на баща си - знаменития тенор и сицилианец Луиджи Инфантино, който пее с Мария Калас в „Лучия ди Ламермур”. 

Това не е първото бляскаво събитие за талантливата актриса и певица тази година. Само преди няколко месеца тя взриви Античния театър. Тогава излезе на една сцена с легендарния актьор от "Дързост и красота" и певец  Рон Мос, цигуларя Мичо Димитров и попизпълнителя Орлин Горанов в съвместен концерт. 

Заради многобройните ангажименти Мария Елена трудно успява да скита из Родопите, където Хвойна, Девин и Борово са сред любимите ѝ места.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?