Следвайте ни

"Пловдив - СтоЛица на песента" на Римския стадион

viber icon

Концерт на Комбо състава на Биг Бенд Пловдив със солисти от HighLight Singing Academy започва тази вечер в 19 ч. на Римския стадион. Той е част от фестивала "Пловдив - СтоЛица на песента", който се провежда от 17 до 19 юни от "Арт войс център" и Биг Бенд Пловдив и се финансира от Община Пловдив. Концертите са с вход свободен.

Идеята е да гостуват най-успешните вокални школи от България, да им се предостави професионална сцена, на която да представят своя програма с фестивален оркестър.

Първото издание през юни 2019-а и второто през септември 2020-а събраха многобройна публика на сцена "Ядрото" в Капана и на Римския стадион. По време на ​фестивала в Пловдив пристигнаха и участваха над 100 деца - от "Арт ​войс център" и Търговище, София, Хисаря, Добрич и Благоевград и други.

Тази година гости на ​фестивала са HighLight Singing Academy от София с главен вокален педагог Искра Милкова, която е и вокален педагог на "Х фактор". С HighLight Singing Academy  са свързани и познатите от формата Славин Славчев, Вирджиния Събева, Дара, Михаела Маринова, Ева Пармакова и др. Гостуват 16 деца и младежи, които ще пеят съвместно с "Арт войс център"  и Комбо състава на Биг Бенд Пловдив,  с диригент Николай Гешев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?