71

Петър Стоянов на пейка в парка, влезе в албума на Соня Станкова

Уникалният албум „Лицата на Пловдив” на фотографката Соня Станкова ще срещне първата си публика довечера от 18 часа в галерия „Тракарт”.

В него са показани лицата, които бяха запечатани за проекта, който бе осъществен за Европейска столица на културата, както и още стотици нови лица.

„Надграждала съм колекцията си от лица. Последно снимах  Петър Стоянов преди месец и тогава направих последните снимки”, разказва фотографката.

Бившият президент е позирал на Соня Станкова на пейка в „Цар-Симеоновата градина”. Хората от страниците са известни и напълно неизвестни граждани.

Издател на интересният албум е „Летера”. Книжното тяло е около 200 страници. На страниците има по 1, 2 или 3 пловдивски лица. Фотографката обещава да има  надграждане за следваща колекция. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
иван иванов

иван иванов

11.06.2022 | 00:53

ФОТО БАБИЧКАТА ХХХL РАЗМЕР ОТНОВО КРАДЕНЕ НА ИДЕИ И БЕЗСТОЙНОСТНИ ГЛУПОСТИ.КОЙ ОПРЕДЕЛЯ КОИ СА ЛИЦАТА НА ПЛОВДИВ-ФОТО-БАБИЧКАТА ЛИ? ИЛИ ПСЕВДО ФОТОГРАФА С БОЛЕН МОЗЪК ЛАУТЛИЕВ-КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНИПОЛАТОР,ПРОИЗВЕДЕН ПО МИСТЕРИОЗЕН НАЧИН ОТ БКП В ДОЦЕНТ .БАБИЧКАТА Е ПРОТЕЖЕ НОМЕР ЕДНО НА „ДОЦЕНТА“.НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ -КОМУНИСТИТЕ ВЛАДЕЯТ НА ВСЯКА ЦЕНА ВСИЧКИ ОБЛАСТИ НА ОБЩ. ЖИВОТ.НИЕ СМЕ НАВСЯКЪДЕ И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА

Отговори
1 0
на пейка в парка ...

на пейка в парка ...

09.06.2022 | 16:37

Тоя не си ли купи вила на Ривиерата? Така даже дрънкаха и старите седесари! Даже и Грънча в блога си беше писал, нали Грънч?

Отговори
2 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?