Пет клипа на “Възвишение” във Фейсбук битка

Петте клипа на ученици и студенти, които рекламират спектакъла “Възвишение”, вече са качени във Фейсбук страницата на Пловдивския театър.


В края на миналия месец Драмата обяви конкурс за заснемането на видео, което да представя и рекламира едно от най-обещаващите премиерни заглавия през новия сезон.


Комисия излъчи и петте видеа финалисти. Това са творбите на 19-годишния Иван Йорданов, завършил ЕГ “Иван Вазов”, Пламен Попов (20 г.), студент в ПУ, две клипчета на тандема Нели Грозева и Теодора Димитрова, и видеото на Елена Николаева (21 г.). Болшинството от младите хора са избрали да покажат “Възвишение” в черно-бяло. Музикалният фон на повечето от клиповете са стилизирани фолклорни напеви.


Оттук насетне изборът на победител е поверен на фейсбук феновете на Пловдивския драматичен театър. Те ще могат да гласуват са най-доброто видео на facebook.com/dtplovdiv.


“Възвишение” по едноименния роман на Милен Русков е адаптиран от драматурга на театъра Секулов и режисьора на представлението Иван Добчев.


Премиерата на “Възвишение” е на 10 септември от 19 часа в Драматичния театър. Спектакълът открива Есенния театрален фестивал “Сцена на кръстопът”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?