49

P.I.F. извади парче с гласа на Димо

Песен с гласа на Димо от P.I.F. видя бял свят след 21 години. То се казва "Обезумели" и е подарък за изпълнителя Ники Урумов. Парчето е създадено специално за него през далечната 2003 г. Музиката е дело на Димо, чиято загуба все още не може да бъде преодоляна от феновете.

"Обезумели" звучи изключително актуално и днес, което потвърждава непреходния музикален гений на фронтмена на P.I.F. Текстът към музиката е на Радост Костова, като първият запис на песента е осъществен преди 21 години, но досега не е издавана. Видеото е с постапокалиптична визия и отразява настоящото напрежение в световен мащаб. Режисьор е самият Ники Урумов, оператор - Михаил Янакиев, монтажист - Кирил Божилов, стилист - Петя Антонова.  

През 2022 г. Ники Урумов решава да издаде песента, за да почете паметта на един от най-добрите български изпълнители, като получава съгласието на съпругата на Димо - Люба Пиперова. Следва покана към музикантите от група P.I.F. да направят нов и модерен аранжимент на песента. В оригиналния вариант има автентични вокали на Димо, които са включени и в новия запис. Клипът на песента е сниман в Бургас, Поморие, Царево и Перник. Създаден е с финансовата подкрепа на Фонд "Култура" на Община Бургас. 

"Вярвам, че на всеки поне веднъж в живота се е случвало да желае нещо безрезервно и да е готов да даде всичко от себе си, за да го реализира. На този етап от житейския ми път за мен това е "Обезумели". Видеото ​е като отражение на един загинал свят и огромно предупреждение за това накъде вървим и какво ни очаква. Нека се обединим в памет на Димо и да бъдем едно цяло, осъзнавайки, че колективните усилия имат неизмерима сила", споделя бившият вокалист на рок бандата "Епизод" Ники Урумов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
reyrey

reyrey

22.02.2024 | 12:12

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим..----- https://da.gd/menx

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?