Следвайте ни

Опашки за комедията със Стефан Данаилов и Аня Пенчева

viber icon

Фестивалът „Сцена на кръстопът” предизвика огромен интерес и опашки пред касите на Драматичен театър - Пловдив. Четири от постановките в афиша привличат най-силно вниманието на публиката. Това са „Актрисата” с Аня Пенчева и Стефан Данаилов, „Празникът” на Явор Гърдев и „Спускане от връх Морган” на Николай Ламбрев -Михайловски. Голям интерес има и към „Тъпи ентусиасти” на Теди Москов. Откриването на „Сцена на кръстопът” е на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър с премиерата на „По-полека” по песните на Стефан Вълдобрев.


Спектакълът с режисьор Владимир Люцканов е съвместен проект на трупите на Пловдивския театър и Младежки театър „Николай Бинев”. В „По-полека” ще видим талантливите артисти от двете трупи.


Фестивалът тази година е под мотото „Театъра: невъзможното”. Интерес има и към концерта „За Тодор Колев” на Камен Донев и приятели.

"Актрисата" със звездите Данаилов и Пенчева е на британския драматург Питър Куилтър. Постановката е на Народния театър "Иван Вазов". Куилтър е известен автор на Бродуей и Уест Енд. Пиесата разказва за последното представление на застаряващата актриса Лилия Мартин. Действието се развива в гримьорната <210>, през която минават бивш съпруг, годеник, син и артистичен агент. "Актрисата" ще бъде игран на 21 септември от 19 часа на Голяма сцена.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?