Следвайте ни

Онлайн срещи с любимите ви български писатели започват днес

viber icon

Времената са такива, че някои събития успяха да се прехвърлят в интернет пространството. Това включва и Книжния фестивал, организиран от Orange center, който ще продължи до 6 декември и ще се излъчи във facebook страницата на книжарницата.

Организаторите са ни приготвили всекидневни литературни срещи с едни от най-добрите и успешни съвременни автори за един виртуален разговор. Те са Георги Господинов, Камелия Кучер, Ралица Генчева и Иво Иванов. С тях ще се поговори за простички, но важни неща, като къде започва любовта към четенето, кога тя преминава в порив към създаване на литература и кои са книгите, които са им повлияли най-много. В края на интервюта с тях ще има и отворена Q&A сесия, в която всеки от вас ще може да зададе въпросите си. А някои от книгите на авторите ще може да закупите и със специален автограф!

Както знаем, Георги Господинов е един от най-котираните и популярни писатели за изминалите няколко години. Последната му книга "Времеубежище" се превърна в истински хит още преди официалното й представяне в Пловдив.

Камелия Кучер издава своя дебютен роман „Дом“ след години пътуване по света, преди окончателно да се завърне в България заедно със семейството си. Живяла в Русия, Испания, Швейцария и Франция, Камелия Кучер завършва образованието си в Женева.

Ралица Генчева издава първата си книга през 2016-а. Тя е поет, но на моменти се отдръпва от стиховете само за да се завърне отново към тях.

Иво Иванов е български спортен журналист и писател, широко известен със своите разкази, които публикува в спортните медии.


Програма:

02.12. от 16:00 часа - Георги Господинов

03.12. от 16:00 часа - Камелия Кучер

04.12. от 16:00 часа - Ралица Генчева

05.12. от 17:00 часа - Иво Иванов

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?