Следвайте ни

Онлайн премиера на най-новата българска късометражка "Заедно без теб"

viber icon

Гледай най-новия български късометражен филм “Заедно без теб” online от 18 ч. днес до 23.59 ч. утре на https://noblink.bg/. Той е създаден по бягството от Централния софийски затвор на криминално проявените Владимир Пелов и Радослав Колев. Единият търси своето отмъщение, другият бяга, следвайки сърцето си. Филмът показва една от историите, разтърсили обществото ни в различна светлина и от гледната точка на двете основни действащи лица в нея.

За ролята си разказа актьорът и вентролог Димитър Иванов, който влиза в образа на Пелов: "Филмът разказва за желанието за свобода. Някакви много чисто човешки заложени неща. Филмът не е изцяло по действителни случаи. Той е 50% действителен случай, 50% е художествена измислица. Тези 50% художествена измислица са нещото, което аз направих като актьорска работа. Беше доста интересно да влезеш в такъв човек, понеже аз съм изключително различен. Занимавам се с комедия основно. Филмът е и дебют за мен", сподели актьорът. 

Ден след премиерата режисьорът Димитрис Георгиев и главните актьори Димитър Иванов и Стоян Дойчев ще се включат за едночасова дискусия с всички фенове на 23 май от 19:00 часа на живо във фейсбук страницата на NO BLINK. “Заедно без теб” ще може да се гледа безплатно, но ако желаеш да подкрепиш създателите на филма, може да си закупиш виртуален билет. В главните роли: Стоян Дойчев и Димитър Иванов; режисьор е Димитрис Георгиев, сценарият е на Марий Росен и Димитрис Георгиев, а оператор е Дамян Димитров. 

Станимир Кронев

Станимир Кронев

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?