Следвайте ни

„Омайниче“ се състезава за „Детска мелодия на годината“

viber icon

Най-малките певци от детската вокална формация "Омайниче" - "Ранопойничета", ще представят Пловдив на националния фестивал „Детска мелодия на годината“. Малките ни таланти ще участват в галаконцерта за определяне на песента победител, който ще се проведе във Велико Търново на 21 март.

Пловдивската група достига до финала с авторската си песен „Торта за гости“. Текстописец и композитор е Владо Любенов. В нея се включват двадесет деца от три- до седемгодишна възраст. Клипът е заснет с подкрепата на Община Пловдив.

„Включихме се в конкурса, защото децата са прекрасни, зареждащи, пълни със знания и любов. Ние не сме просто вокална група, а семейство. Имаме доста награди зад гърба си, но те не са най-важни. Моята цел е децата да израснат като добри личности“, споделя ръководителят на школата Таня Орманова.

Гласуването ще продължи до 20 март, така че всеки желаещ може да подкрепи „Торта за гости“ в онлайн платформата на EasyPolls.

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай