3906

"Одисей" ще покори Атина с две представления на пловдивските театрали

Малко след грандиозния успех в Унгария, спектакълът "Одисей" ще разцъфне в пълния си блясък и пред любителите на Мелпомена в съседна Гърция. С цели две представления, на 30 и 31 май, родните театрали ще очароват своите фенове в Атина, като и двете представления ще се играят в Общински театър Пирей.

Новината, че за първи път "Одисей" ще стъпи на гръцката сцена, беше съобщена на официалната Фейсбук страница на театъра. Организаторите посочват в поста си и точното място, от което всички желаещи могат да закупят билети за двете дати на спектакъла, а именно онлайн на https://www.more.com/thea…/odysseus-plovdiv-drama-theater-1/.

Припомняме, че под режисурата на Диана Добрева, трагедията пожъна невероятен успех на един от най-престижните фестивали MITEM в Будапеща. Родните театрали се радваха на множество позитивни коментари след представянето си, като украинската публика беше категорична, че това е било едно от най-вълнуващите откривания на фестивала някога. Вълнуващата игра на пловдивската трупа беше аплодирана от над 650 зрители в продължение на близо десет минути.   

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?