Общината подарява празничен концерт на пловдивчани 

Коледното настроение под тепетата вече оживя и пловдивчани се подготвят за идните празници.

Като подарък към гражданите на Пловдив на 8 декември 2019 г., неделя, в Дом на културата "Борис Христов" публиката ще може да се наслади на магичния концерт “Made by heart”, който ще е с вход с безплатни покани.


Музикалният проект ще представят Биг Бендът на Българското национално радио с диригент Антони Дончев и звездните солисти Крейг Бейли, Камелия Тодорова и Петър Салчев. Началото е в 19.30 часа.  


Публиката ще чуе авторската музика, написана и аранжирана от самия Крейг Бейли, дългогодишен водач и солист на Оркестъра на легендарния Рей Чарлс, както и музика от репертоара на Петър Салчев и Камелия Тодорова.


Спектакълът припомня някои от незабравимите образци на съвременната американска и световна култура, както и любими на публиката теми от съвременната българска популярна музика.

 

Празничния концерт се реализира от Сдружение за култура и образование "Милчо Левиев" в партньорство с БНР, БНТ и с финансовата подкрепа на Община Пловдив.


Местата са с ограничен брой, все още има останали покани (около 90 свободни места) Всички желаещи могат да получат покани на касата на МаскАрт в Дома на културата „Борис Христов“ (по 2 места на човек).

Касата е с работно време от понеделник до петък от 10 до 14 часа и 15 - 18 часа.

 
 
Автор: Кристина Гайдаджийска
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?