Нови 7 групи се влючват на Hills of Rock 2019!

 

HILLS OF ROCK 2019 набира скорост! Седем нови имена се включват към третото издание на фестивала, който ще се проведе на 28, 29 и 30 юни на Гребния канал в Пловдив.

Американските банди MUSHROOMHEAD и THE TOASTERS и италианските групи ADIMIRON и SINHERESY ще разтърсят феновете със страхотно шоу!

Към тях ще се включат и сърбите MAIKA, румънците WHITE MAHALA и хърватската група BRKOVI.  Очаквайте информация за още много изпълнители, които предстои да видим догодина на HILLS OF ROCK 2019.

Фестивалът HILLS OF ROCK ще се проведе за трета поредна година, като част от програмата на „Пловдив 2019 - Европейска столица на културата“ на 28, 29 и 30 юни на Гребната база в Пловдив.


Не пропускайте да закупите своите билети за най-големият фестивал в България, които до 31.12.2018. ще бъдат на цени от 140 лева. Припомняме ви, че от 01.01.2019 до 31.03.2019, цената на билетите ще бъде 160 лева.

MUSHROOMHEAD (САЩ)


MUSHROOMHEAD са американска банда, сформирана в Охайо през 80-те. Те са една от най-дръзките и отличаващи се алтернативни метъл групи в момента. Прочути със своите артистични маски и невероятни изпълнения на живо, те отварят нова страница в рок културата и вдъхновяват много изпълнители.

Стилът на MUSHROOMHEAD е изключително интересен и включва комбинация от метъл и арт-рок елементи.

 

 

SINHERESY (Италия)
SINHERESY са създадени през 2009 година в Триест. През 2011 издават дебютното си EP - „The Spiders and the Butterfly“. Две години по-късно групата създава и първия си дългосвирещ албум наречен „Paint the World”. Бандата е свирила на една сцена с големи имена като Dream Theater, Queensryche, Tarja, Lordi, Anathema и Korpiklaani. През 2017 г. SINHERESY издадоха новия си албум, който се изстреля на трета позиция в класацията на Itunes Italy Metal. 

ADIMIRON (Италия)
Създадена в Рим, ADIMIRON е една от най-обещаващите групи на европейската метъл сцена. Бандата има зад гърба си турнета в Европа и САЩ, където музикантите споделят една сцена с имена като Meshuggah, Textures, The Ocean, Swallow The Sun, Opeth и Anathema. През 2017 излиза и последния албум на ADIMIRON „Et Liber Eris“, който е изключително добре приет от музикалната критика в Европа.

MAIKA (Сърбия)
Сръбската група MAIKA съчетава в стила си балкански ритми и денс елементи. Атрактивното им присъствие на сцената им носи голям брой фенове на Балканите, както и в цяла Европа.

THE TOASTERS (САЩ)
THE TOASTERS са американска група, формирана през 1981 година в Ню Йорк. Те са една от най-влиятелните ска банди в щатите, имат издадени 9 студийни албума и са работили с едни от най-големите ска лейбъли в света.

WHITE MAHALA (Румъния)
WHITE MAHALA поставят началото си през 2013 година. Групата има голям брой почитатели не само в родната им Румъния, но и в цяла Европа, а изпълненията им на живо са изключително енергични и зареждащи.

 

BRKOVI (Хърватия)
Хърватската група BRKOVI е формирана в Загреб през 2004 година. Музиката им включва пънк, рок и хард рок, с реге и фолк елементи, и е наречена "turbopunkfolkwellness and spa". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?