1553

Нов уестърн събра Инфантино и Рон Мос

Нов филм събра певицата  Мария Елена Инфантино със звездата Рон Мос, познат като Рич Форестър от прочутия сериал „Дързост и красота“. Двамата ще участват в продукцията  "Отхвърлени", чийто продуцент е 70-годишният актьор и музикант, който има и роля.

70-годишният Мос вече пристигна в София, където тази вечер ще направи световна премиера на трейлъра на лентата. Ветеранът ще вземе специално участие в първата по рода си церемония Brand Ambassador Awards. Инициативата е на бизнесдамата Елена Кристиано, а водещ ще бъде Димитър Рачков.

Мос ще излезе на сцената за специален музикален пърформънс заедно с Мария Елена Инфантино. Специално послание към гостите и участниците ще отправи посланикът на Италия в България Джузепина Дзара.

 В "Отхвърлени" за първи път звездата от „Дързост и красота“ застава зад камерата и като режисьор. Във филма Елена участва като барманка заедно със жената на Рон Мос - Девин. Трейлърът на лентата е правен в Рим.

"Искаме да снимаме и в България. В момента още се търсят пари за финансирането на филма, който е уестърн. Това е една история за жени, които живеят в едно село и се борят за правата си. Филмът ще се снима през пролетта на следващата година", заяви пред "Марица" Мария Елена Инфантино. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?