2374
Следвайте ни

"Note quartet" представят песента "Вселена" пред общината

viber icon

Дамите от пловдивския "Note quartet" ще направят големия си пловдивски концерт в първия ден след Коледа – 26 декември. Това ще стане на откритата празнична сцена пред Общината в 17 часа.

Тогава формацията ще изпълни новата си авторска песен „Вселена”. Тя е по собствен текст и музика и е завършена преди 20 дни. 

В квартета влиза завършилата „Акушерство и гинекология” Антоанета Бошнакова, икономистката Цвета Шопова и двете випускнички от АМТИИ - Златина Георгиева и София Колева.

През годините работят заедно в различни проекти, трупат опит като екип на многобройни сцени. 

През лятото на 2020 решават да се обединят около обща концепция.  "Note quartet" е неповторим състав от цигулка, арфа, флейта и вокал, те придават уникално звучене на всяка позната мелодия.

Третият ден от празничната програма на 26 декември ще започне на откритата сцена на площад „Стефан Стамболов“ в 12:00 ч. с концерт на Биг Бенд Пловдив. Негов диригент е Николай Гешев.

За последните 20 години съставът се превърна в музикалната емблема на Пловдив. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ники

Ники

22.12.2021 | 15:15

Още едно доказателство, че от българката по-красива няма

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?