Клуб "Bee Bop Cafe" продължава онлайн концертите

Днес от 18:00 до 24:00 часа пловдивчани ще може да гледат и слушат концерт/представяне на албума “Motion In Space”, на Николай Карагеоргиев и Александър Леков. Концертът ще се излъчва във виртуалното BeeBopCafe - отново на https://beebopcafe.tv/

Николай Карагеоргиев - китара, и Александър Леков - бас, са двама обещаващи музикани, които съвсем скоро записаха и издадоха “Motion In Space”. Албумът е тяхната представа за това така звучи и музиката - движеща, свободна, многопластова. 

BeebopCafé TV (BееBCTV) е online tv платформа, създадена в партньорство с IOIO.TV и Next Stream, която предоставя възможност на всички сценични изкуства за изравнени бизнес права в артистичния и културния свят. Билети за 6-часовия линеен стрийм на “Motion In Space” може да закупите предварително, както и по време на самия концерт на https://beebopcafe.tv/.

Онлайн концертите и представленията, които вече станаха традиционни и се радват на голям успех, няма да могат да се гледат безплатно. Така организаторите от клуб Bee Bop Cafe остават в подкрепа на артистите и музикантите в тези трудни за тях времена, като им помагат да останат близо до публиката.

От клуба споделят, че купувайки билет, вие не само показвате интерес и уважение към артистите, но и участвате активно в изграждането на правилно разбиране за стойността на културата и изкуството. Пълната програма на клуба може да следите на https://beebopcafe.tv/.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?