Следвайте ни

Невероятно признание за Лили преди концерта в Пловдив

viber icon

Невероятно признание за вечната Лили Иванова! Ще бъде издаден специален брой на списание "ЛИК", посветен на примата, съобщи във Варна генералният директор на БТА Кирил Вълчев.

Споразумението предвижда агенцията да е медиен партньор и да популяризира както настоящото турне на певицата, което стартира преди вечер от Варна, така и бъдещи нейни изяви в страната и чужбина.

БТА ще сключи договори с най-ярките представители на българската култура, а Лили Иванова безспорно е такъв пример, посочи Вълчев. Той подчерта, че певицата е човек, който постоянно се обновява. В това отношение тя е прекрасен пример за всички българи, че трябва да търсят непрекъснато положителната промяна, да искат нещо повече от себе си, посочи Вълчев.

По думите му Иванова е и еталон за добрия вкус в изкуството, тъй като през годините не е направила компромис нито с качеството на музиката, нито с текстовете на песните си. Вълчев допълни, че предстоящият брой на списание "ЛИК" ще покаже на читателите и част от изключителния архив на БТА – текстови и снимков, за най-великата кариера на български естраден изпълнител.

Пред многобройните си почитатели на концерта във Варна в петък примата сподели своето вълнение, че отново е на сцената и пее. Турнето на Лили Иванова продължава в Пловдив – 14 септември, Бургас – 25 октомври, Велико Търново – 9 ноември, Шумен – 11 ноември, Русе – 13 ноември. На 14, 15 и 16 декември са финалните три спектакъла в Зала 1 на НДК.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Деси

Деси

06.09.2021 | 15:54

Богиня!!!

Отговори
1 0
Юлия Р.

Юлия Р.

06.09.2021 | 02:35

Да, невероятен професионалист, но има нещо неестествено. Природата не прощава. Айде стига вече.

Отговори
0 2
Ай стига вече бе,

Ай стига вече бе,

05.09.2021 | 21:50

Кой я слуша пък тази освен ентусиазирани пенсии. Не бих платил и стотинка за такава изява.

Отговори
4 3
Защото си тъ.п

Защото си тъ.п

06.09.2021 | 17:41

Защто си тъ.п и не разбираш кое е ценно и кое не е. Чалгарките ги чакай да видиш какво ще представляват на 80. С голяяяямо „творчество” за гъ.зовете си и пор..о клипчета за реклама...ай ай ай

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?