71

Невероятната Елица Наумова вае акустична магия в Пловдив ВИДЕО

Певицата с незаменима аура и уникален чар Елица Наумова - Ика ще подари специален акустичен концерт на публиката в Пловдив. Изпълнителката ще разкрие душата си чрез музиката на 6 юли, събота, от 20 часа в Lounge Bar/Restaurant. Чаровната Елица ще изпълни своята авторска музика, заедно с Пенчо Цочев (The Cowboy) – (китара, пиано и вокал).

Гласовитата дама, родом от Троян, но вече пловдивчанка, кани всички жители и гости на града на пътешествие към личните кътчета на душата. Елица ще сподели с присъстващите любимите си авторски песни и историите, свързани с тях. Ще изпълни и любими популярни парчета. 

Съвсем наскоро изпълнителката с ангелско присъствие представи новото си парче „Simenan Chi Ta”, което e вдъхновено от библейската история за Седрах, Мисах и Авденаго. Клипът е режисиран от Найден Стоянов – Индрелийски, който се включва в заснемането заедно с Виктор Димчев и Александър Духтев.  Във видеото са включени две пламтящи огнени клади, въртене на пой и огнени ветрила, също и хвалебни знамена под дивашки афро ритъм и екзотично поп звучене.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?