Следвайте ни

Немски поп-рок хор чества рожден ден в Пловдив

Диригент на групата от Бон е пловдивчанката Вера Георгиева

viber icon

Немският акапелен поп-рок хор "Right Here" готви голям концерт в Културен цантър „Тракарт” на 24 август. Така формацията ще отпразнува 4-годишнината си в родния град на своята диригентка Вера Георгиева. Концертът започва в 20 часа.

 


"Right Here" е млад акапелен поп и рок хор, основан през 2015 година в предишната немска столица Бон. В него има 60 изпълнители от всякаква възраст и етническа принадлежност. Няколко от тях са предложили годишнината от създаването на хора да бъде отбелязана пред пловдивската публика.

 


Репертоарът на "Right Here" е разнообразен. Имат песни, аранжирани специално за тях. Наред с това на техния концерт очаквайте изпълнения на „Love Long Distance“ от Gossip, „Brave“ от Sara Bareilles, „Friday I’m in Love“ от The Cure и други.

 


Ръководителката на "Right Here" диригентът Вера Георгиева съчетава забавната със сериозната музика. На въпроса защо името „Точно тук“ ("Right Here"), членовете на формацията отговарят: „Знаете ли онези моменти, когато всичко се чувства „правилно“? Kогато имате чувството, че точно сега и точно тук е където искате да бъдете, където принадлежите. За нас музиката има силата да ни даде това чувство. Всичко е точно, както трябва да бъде. Именно „Right Here“!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?