Следвайте ни

Немски поп-рок хор чества рожден ден в Пловдив

Диригент на групата от Бон е пловдивчанката Вера Георгиева

Немският акапелен поп-рок хор "Right Here" готви голям концерт в Културен цантър „Тракарт” на 24 август. Така формацията ще отпразнува 4-годишнината си в родния град на своята диригентка Вера Георгиева. Концертът започва в 20 часа.

 


"Right Here" е млад акапелен поп и рок хор, основан през 2015 година в предишната немска столица Бон. В него има 60 изпълнители от всякаква възраст и етническа принадлежност. Няколко от тях са предложили годишнината от създаването на хора да бъде отбелязана пред пловдивската публика.

 


Репертоарът на "Right Here" е разнообразен. Имат песни, аранжирани специално за тях. Наред с това на техния концерт очаквайте изпълнения на „Love Long Distance“ от Gossip, „Brave“ от Sara Bareilles, „Friday I’m in Love“ от The Cure и други.

 


Ръководителката на "Right Here" диригентът Вера Георгиева съчетава забавната със сериозната музика. На въпроса защо името „Точно тук“ ("Right Here"), членовете на формацията отговарят: „Знаете ли онези моменти, когато всичко се чувства „правилно“? Kогато имате чувството, че точно сега и точно тук е където искате да бъдете, където принадлежите. За нас музиката има силата да ни даде това чувство. Всичко е точно, както трябва да бъде. Именно „Right Here“!

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?