Следвайте ни

Настръхващо! Ламбо платил сметка в деня на погребението си

viber icon

Наистина човек настръхва, като го чете! Легендата на киното и театъра Стефан Данаилов е платил сметката на по-младия си колега Юлиан Вергов в деня на собственото си погребение.

За тази странна случка разкри самият Юлив онлайн рубриката на Тото от "СкандаУ".

Веднага, след като поднесли цветята си на Мастера, групичката актьори, сред които са били Ваня Щерева и Стефания Колева, се отправила към популярно заведение в центъра на София.

"99 процента от хората, на чиито погребения съм бил, не биха искали да виждат такива жалейки по тях. Разбира се, на всеки му е мъчно... Повече биха се зарадвали хората да празнуват, да се забавляват заради тях и да ги изпратят с аплодисменти.

Все пак животът продължаваха. Например, когато почина Ламбо, светла му памет, след погребението отиват в заведението, защото Ламбо беше голям бохем.

Ще си ходят вече, викат сметката, идва сервитьорът и казва: "Сметката е оправена!". "Кой пък е платил сметката?", питат колежките. "Ламбо я плати", отвръща им той. И настръхнали...", разказа Вергов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Биби

Биби

03.03.2021 | 05:42

Доразкажете де, как така Ламбо ще я плати? Колкото и да се мъча да си обясня случката, нищо и по никакъв начин не ми идва на ум.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?