Наша хореографка ще спасява коалите в Австралия СНИМКИ

Младата хореографка Пепи Костадинова организира благотворителен денс клас по зумба в помощ на мега пожарите в Австралия. По време на огнената стихия над 500 милиона животни загинаха, а хиляди хора загубиха дома си.

Решена да помогне от разстояние, Пепи приветства пловдивчани и всички желаещи да се включат в танцувалното събитие “Зумба в помощ на Австралия”, което ще се проведе на 15 януари в Dance Station Plovdiv от 19.00 ч.

Пловдивското участие в подкрепа на мисията за спасяването на коалите и застрашените от изчезване животни е мечта, която Костадинова иска да осъществи. 

“Сумата от класа ще се дари на Австралийския Червен кръст. Иска ми се да се съберем колкоjf може повече хора, за да помогнем на нуждаещите се”, обобщи пловдивчанката. 

Някои от най-известните личности в цял свят вече участваха и дариха огромни суми за бедстващите в “континента на контрастите”. Актьорът Ръсел Кроу дори пропусна раздаването на престижните филмови награди “Златен глобус”, за да гаси пожарите, а певицата Кайли Миноуг дари половин милион австралийски долара за каузата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?