46

Наплив от звезди в Пловдив за наградите на БГ Радио

Гласуването за най-добрите изпълнители ще продължи до 26 май

Най-големите БГ музикални звезди ще окупират зала Колодрума в Пловдив в края на май. Поводът са годишните музикални награди на БГ Радио. Вече няколко години поред организаторите избират града под тепетата за музикалния празник и това се превърна в традиция, уважавана от всички меломани. На сцената в Колодрума ще бъдат връчени отличия в 10 категории - "БГ песен", "БГ група", "БГ текст", "БГ изпълнител", "БГ изпълнителка", "БГ дует/трио/вокална група", "БГ комбинация" , "БГ албум", "БГ дебют"  и "БГ видеоклип". Паметната дата е 27 май, а началото на грандиозното събитие ще е от 20 часа. Списъкът с изпълнители, които ще бъдат специални гости и ще зарадват почитателите си с песен, е изключително дълъг.  Сред тях са незаменимата Лили Иванова, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Папи Ханс, Любо Киров, Дара, дуото "Молец", Дара Екимова, Тино, Тони Димитрова, братя Аргирови, Графа.  

Церемонията обещава да бъде едно от най-запомнящите се музикални събития за 2023 г. Международният екип на Марвин Дайтман - артдиректор и продуцент на песенния конкурс "Евровизия", отново ще се включи в работата по спектакъла в Колодрума. 

Вторият етап на гласуването за годишните музикални награди продължава до 26 май. Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит във всяка категория. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от публиката.   

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?