49
Следвайте ни

Награда за Тома Спространов на Plovdiv Jazz Fest

viber icon

Водещият Тома Спространов ще бъде награден на седмото издание на Plovdiv Jazz Fest, който започва утре в 20 часа в Дома на културата „Борис Христов”.

Според организаторите той е и от големите популяризатори на джаза у нас. Предаването „Любопитно петолиние“ е най-старото в радио ефира, тъй като то започва през 1967 г. и продължава да се излъчва и до днес.  

Вторият приз за цялостен принос е за екипа на Jazz FM радио. Единственото джаз радио у нас тази година отбеляза 20 години в ефир.

В рамките на три дни на фестивала ще гостуват двама носители на „Грами“ – Антонио Санчес и Брад Мелдау, а неговото начало ще постави специално създаденият проект „Четири млади дами пеят джаз“. Фестивалът ще продължи от 29 до 31 октомври.

Достъпът до концертите е с цифров COVID сертификат, който може да включва ваксинация, или преболедуване в последната година, или отрицателен бърз антигенен тест (48 часа преди началото на събитието), или PCR (направен 72 часа преди началото на събитието).

В дните на фестивала лабораторията на Клиника „Медикус Алфа“ на ул. „Велико Търново“ 21 в Пловдив, която се намира в непосредствена близост до Дом на културата „Борис Христов“ ще даде възможността публиката да получи 50% отстъпка от цената на антигенните тестове. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

kak' Сиика

kak' Сиика

28.10.2021 | 19:28

Ожени се за англичанка тя го направи човек а той как и се отблагодари мръсника... да се залюби с колежка

Отговори
3 2
"Агент  ЯН"  =Спространов= имаше ДОСТЪП

"Агент ЯН" =Спространов= имаше ДОСТЪП

28.10.2021 | 19:03

Докато всички останали бяхме задръстени в БългароСъвецката "ЕСТРАДА' единствено милият Агент ЯН (Томата) имаше достъп, изход, ресурс, връзки и подкрепа да получава колети от запада с винил . . . и да се прави на разбирач. Сега отвсякъде напират да ни го представят като ГЕРОЙ (на капиталистическия труд? След като беше на социалистичес/комунистическия, и Лауреат на Димитровската? Ха!) Ето ЛИНК: www.comdos.bg/Начало/Проверени_лица/p/search/?ApprovedPersonFirstName=тома&ApprovedPersonMidName=&ApprovedPersonLastName=спространов&ApprovedPersonBirthDate=&ApprovedPersonBirthLocation=&ExaminationPersonPosition=&search=Търсене

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?