Следвайте ни

Над 200 творби показва школата на Кузеви в годишната си изложба

viber icon

Петата изложба на школата за изобразителни изкуства на Марин и Светозара Кузеви "По пътя 2019" ще бъде представена на аудиторията в Пазарджик след броени дни. Традиционно това е най-мащабното събитие в арт-средите като произведения и интерес за града ни. В нея ще може да видите над 200 работи на кандидат-студенти и деца от випуск 2018-2019 г.

Изложбата се осъществява със съдействието и домакинството на Дружеството на пазарджишките художници.

Откриването е на 23 април от 18,30 часа в галерия "Георги Машев".

Верни на себе си, семейство Кузеви и този път загатват намеренията си да превърнат събитието в младежки фестивал на изкуствата - по време на откриването и сега се очертава да има доста сценични изпълнения на млади таланти.

Сред тях са Александър Савов и Надежда Александрова. И двамата се занимават с музика от деца и са ни познати от малкия екран. Миналата година Александър стигна до големите концерти в Гласът на България, а в настоящия сезон на музикалното реалити Надежда омагьосва всички с прекрасния си глас. Специално за изложбата двамата ще съчетаят гласовете си в дует.

Има и още един атрактивен музикален акцент.

"Рокендролът винаги е бил част от нашето ателие, затова няма по-добър начин да открием изложбата от група Deafwave, която дебютира на тази сцена преди година. Влади и Спас бяха част от учениците, които подготвяхме миналата година, а Вадим винаги е бил част от атмосферата на ателието ни! Очакваме авторските им песни с нетърпение", издават Кузеви.

Пожелаваме още много успехи на творческото семейство и техните възпитаници от школата!

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?