3906

Над 100 младежи участват в единствения по рода си пловдивски фестивал на младите в театъра “Гледай Ти”

От днес до 14-ти юни “Гледай Ти” отваря врати за пловдивската публика, представленията са всяка вечер в театър “Хенд” с вход свободен.

Над 100 младежи участват в единствения по рода си пловдивски фестивал на младите в театъра “Гледай Ти”. Официалното откриване бе на 7-ми юни в двора на театър Хенд. 

В артистична фестивална атмосфера с вълнение и много усмивки младежите от всички пловдивски театрални школи, техните ръководители и официалните гости на събитието си пожелаха “На добър час”. 

Специална селекция от театрална музика, подбрана от DJ Skill допринесе за доброто настроение на светското младежко събитие. Младите театрали се отличиха с класа и стил, присъщи за истински бъдещи звезди.

Възпитаниците на театралните школи прекараха два незабравими фестивални дни през уикенда, като показаха своите умения и постижения пред своите “колеги”, обмениха опит и идеи и създадоха безценни приятелства. 

От днес до 14 ти юни фестивалът “Гледай Ти” отваря врати за пловдивската публика, която има основна роля в тазгодишното издание. След онлайн гласуване, тя ще отличи най-обещаващата постановка, която ще бъде реализирана на сцената на Драматичен театър - Пловдив през следващия театрален сезон.

Фестивалът “Гледай Ти” се организира от Театър “Хенд” с финансовата подкрепа на община Пловдив, част от Календара на културните събития за 2024г. 

Партньори и съмишленици на събитието са Държавен куклен театър - Пловдив и Драматичен театър- Пловдив и с финансовото съдействие на Интеркомплекс, Фирма Анди, Холдинг КЦМ 2000 и Атаро Клима.

Представленията са всяка вечер в театър “Хенд”, а входът е свободен. 

Програмата на фестивала тук.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?