3906

Музикалното чудо Илин Папазян - Ниньо готви емоционален взрив в Пловдив

Музикалният гений Илин Папазян - Ниньо ще покори сцената на BeeBop Cafe в Пловдив. Талантливият младеж ще подари на меломаните един специален концерт на 30 май, от 20.30 часа, като обещава много изненади. 

"Ще направя един по-различен концерт. През последната година обикновено свиря с банда, но през изминалия месец направих вече два по-специални соло концерта в София и Сливен. Беше време да мина и през Пловдив с една акустична програма - само с китарата и лупъра. И е много яко, защото свиря първия си албум изцяло акустично. Свиря също някои нови песни, които хората все още не са чували и до момента не са свирени на живо", сподели пред "Марица" Папазян. 

Определено пловдивската публика е привилегирована в това отношение - да се докосне до емоциите в света на Ниньо преди другите. 

"Това е идеята - да бъде ексклузивно и като цяло - абсолютно ново изживяване", посочи талантливият музикант, който е пловдивчанин вече няколко години.

"Пловдивската публика ме посрещна топло още от първия ден. Има високи очаквания и ще се постарая да не я разочаровам", допълни Илин. 

Той кани всички на невероятното музикално пътешествие в Bee Bop Cafe, което няма да се забрави лесно

Очаквайте скоро интересно интервю с Илин Папазян - Ниньо на страниците на вестник "Марица" и на marica.bg

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?