46

"Молец" и Миро ще са БГ гласовете на фестивала "Франкофоли"

Дуото "Молец" и Миро са българските гласове на фестивала "Франкофоли", който тази година за първи път ще се проведе в Пловдив. Събитието ще е на Гребната база, а паметните дати са 16 и 17 юни.    

Програмата е изключително пъстра. Фестивала ще открият “Молец”. Крис и Юли (Кристиян Макаров и Юлиян Славчев) са на сцената от малко повече от година, но успехът им вече е неоспорим. "Молец" се появяват внезапно през 2020 г. и успяват светкавично да влязат в душите на много и различни поколения, препълват зали и разпродават концертите си, а на участията им редовно се извиват опашки. Творчеството им носи българската музика в много различна посока - стилът им е нов за родната сцена, но вече любим за мнозина - трап бийтове в R&B стилистика с дълбоки поетични текстове. 

Миро е вторият български изпълнител, който ще излезе на сцената на "Франкофоли" във втория фестивален ден - 17 юни. Наскоро издаде първия си сборен албум „46“. Той ще изпълни най-известните си и любими песни, сред които „Някога преди”, „Губя контрол, когато”, „Август е септември”, „Убиваме с любов”, „Сувенир”, „Върха на планината”, „Гълъбо”, „Печат от моята душа”, „Очите”, „Повече” с ALMA и „Отначало”.

Сред големите звезди, които ще радват феновете, са Имани, LP (Лаура Перголизи), рап звездата Метр Гимс, Елена Папаризу, La Caravane Passe, Bon Entendeur, Gente De Zona и други. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?