Много снимки от третия ден на Велинградските празници на културата

Песни, танци и много детски усмивки изпълниха търговската улица във Велинград в третия ден от Велинградски празници на културата.  Прекрасни цветни картини бяха изрисувани от децата на ЦПЛР-ОДК на пленера „Велинград в багри и ноти”. Малките инстументалисти  поднесоха музикалните си изпълнения на саксофон и флейта под ръководството на Катя Мирчева и Венера Ланджова.

Малко по късно през деня на централен минерален плаж се състоя  „Синьо лято”, където децата се радваха на весели игри и забавление. За доброто настроение допринесоха и талантливите изпълнители от ВГ"Караоке", с ръководител Юлия Ковачева.

От 19ч. на централния паркинг, където се провеждат тази година тържествата талантливите деца от СКНТ ,,Силивряк” –гр. Ракитово с ръководител Светлана Стоева, изпълниха сърцата на публиката с прекрасните си изпълнения. Концертната програма продължи с велинградските дарования Николета Сачкова Венелин Каленов от ДЮВИШ „Звънче” и Духов оркестър с ръководител Н. Янев-Чоли.

Студеното и дъждовно време не спря Надя Тончева и  “Hot club de Plovdiv” да излязат на сцената  и да изпълнят своята програма. Невероятния глас на казанлъкчанката  и музиката на талантливите инструменталисти  събраха ценителите и любителите на джаз пеенето.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?