Следвайте ни

Мисис Баба на Балканите пише любовна книга

viber icon

Мисис Баба на Балканите Стефи Стаменова започна да пише втората си книга. Пловдивчанката все още не е измислила заглавие на изданието, но вече е сигурно, че то ще е за любовта. 

"Дойде ми музата и се вдъхнових отново да пропиша. Първата ми книга "Неслучайните случайности" я написах за 20 дни на плажа в Сарафово. Тази също там ще се твори. Морето дава огромна енергия и това е причината да избера това място", заяви Стефи за "Марица". 

Най-вероятно новата й любовна книга ще излезе следващата година. Към нея тя обмисля да направи подарък за читателите - диск с авторски медитации. Наскоро Стефи Стаменова спечели наградата за мотиватор в категорията личност вдъхновител на наградите на списание "Business lady". Стефи издаде първата си книгата  “Неслучайните случайности", която бе с кауза. От събраните средства тя помогна на възрастни хора и деца. 

"Това прави живота ми смислен и изпълнен със съдържание. Вярвам, че "ако си дал, не си живял напразно", каза Стефи.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?