Следвайте ни

Михаела Филева започна "като по вода" турнето си СНИМКИ

Дъждът и хладното време не попречиха на Михаела Филева да зарадва феновете си в Пловдив. Красавицата избра именно Европейската столица на културата за първия си самостоятелен концерт, който дава старт и на националното й турне. 

Концертът започна на Летния театър малко преди 20 ч. с хита "Инкогнито". Певицата бе избрала тоалет в сребърно и бе подготвила впечатляваща хореография с петима танцьори облечени в тон с нея.

С дъждобрани и чадъри в ръка публиката припяваше с Филева "Без етикети", "Танцувам само за теб", "Цяла нощ", "Последни думи", "Нова страница", а най-много се зарадва на летня хит "Латино сеньорита".

Освен своите парчета, симпатичната изпълнителка поздрави пловдивчани с песента "Шоколад" на група Ostava, а заедно с момичетата от "Тринити" изпя "Забранен достъп" - мелодията, която по принцип си дели с Прея и Дивна.

Под сцената най-малките откриха свой дансинг и имитираха движенията на балета. Подскачаха, викаха и се забавляваха, създавайки добро настроение на зрителите, а когато дойде краят на концерта не искаха да се разделят с любимата си звезда - Михаела.

Финалът на събитието съвпадна с проливен дъжд, а напук на стихията певицата захвана парчето "Бойкот". Заедно с нея всички пяха 

Бойкот! На лошото време. На всички проблеми. А днес и на тебе Обявявам бойкот!

Габриела Лазарова

Редактор

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?