Следвайте ни

Metallica се завръщат, пишат нов албум в пандемията

viber icon

Изминаха 4 години от последния студиен албум на рок легендите Metallica – „Hardwired… To Self-Destruct“. Сега бандата пише и композира нов музикален проект и то по време на пандемия. Това заяви барабанистът на групата Ларс Улрих. 

Музикантите са започнали да пишат текстовете на новите си песни в последния един месец

„Намираме се в доста сериозен процес на работа. Всичко, което се случва - пандемия, пожари, политика, расови проблеми и просто взиране в състоянието на света, толкова лесно би те накарало да изпаднеш в депресивно състояние. Но писането на музика винаги ме е карало да се чувствам ентусиазиран за бъдещето. Казвам си: „Майната му, това е просто още една възможност да направя най-добрия албум. Да направя нещо, което не просто стимулира другите хора, но и мен самия“, коментира Улрих.

Една от големите трудности, пред които се изправят музикантите според Улрих, е виртуалния начин на работа. Комуникацията е друга пречка, защото членовете на групата са пръснати в различни градове, което забавя процеса на работа. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?