Следвайте ни

Международен фотосалон Пловдив 2020 е отворен за участие

viber icon

Международен фотосалон Пловдив, чието седмо издание ще се проведе през тази година, е отворен за участие, съобщиха от Общината. Новото през 2020-а е, че два от разделите са трансформирани като принт раздели, с което организаторите се надяват да привлекат интереса на всички, смятащи, че тази форма на представянето пред журито е по-добра. 

Той  е традиционно събитие от Културния календар на Община Пловдив и се радва на голям интерес както сред участниците в него, така и сред зрителите.

Освен честта да е едно от тях, благодарение на финансовата подкрепа на Община Пловдив, салонът отново ще има своето издание в книжно тяло със селекция от всички медалисти, както и част от по-добрите фотографии от финалистите. Организаторите се надяват отново да провокират най-активните и добри фототворци от цял свят и журито да оцени, награди и избере най-впечатляващите фототворби.

Салонът е отворен за участие за всички професионалисти и любители от цял свят в следните 6 раздела: Отворен черно-бял - дигитален,  Отворен цветен -дигитален,  Природа принт раздел - малки принтове, Фотожурналистика  (Trdd) принт раздел ​- малки принтове,  Портрет  и тяло ​- дигитален,  Градски живот -дигитален.

​Не се приемат фотографии, които вече са участвали (включени във финалната селекция) в предишните 6 издания.

Петчленно жури  от три  различни държави, три чуждестранни фото организации и една българска, два  каталога (печатен и дигитален) за всеки участник. FIAP 5 звезди за печатния каталог.

Победителят в конкурса ще получи купа и 500 евро премия. Ще бъдат раздадени  150 награди и на най-добре представилите се участници.

Крайният срок за подаване на фотографиите е 2 май тази година.

Пълен регламент, календар, такси и видове плащане, жури, награди и формуляри за онлайн участие на официалната интернет страница на Международен фотосалон Пловдив. www.photosalon-plovdiv.com. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?