2374

Мартин Денев и приятели с концерт на Римския

Уникален концерт ще представят от 19,30 ч. довечера на Римския стадион Мартин Денев, Росен Захариев-Роко и Васил Вутев. Спектакълът носи патриотичното заглавие "Код 365", но публиката ще чуе космополитна музика.

„Ще представим нещо артистично, електроника и джаз, с много импровизации, със звукови пейзажи, в сравнително свободни форми. Но, разбира се, не е прекалено абстрактно, разбираемо е за широк кръг от хора и не е прекалено трудна за възприемане“, обяснява Мартин, който е властелинът на кийборди и електроника.

С Росен Захариев (тромпет и перкусии) и Васил Вутев (ударни и електроника) се знаят много отдавна, от престоя им в чужбина. Идеята е в Пловдив да е първият концерт от поредица такива, където ще има различни гост музиканти. „Акцентът по някакъв начин е върху факта, че се включват хора, които са живели и творили по света, а в момента са в България по различни причини", обяснява Мартин.

Какви други интересни събития можете да посетите в града тази седмица, четете на spravochnik.marica.bg - най-добрия гид за Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?