1553

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

Мария Бакалова в две нови холивудски роли ще можем да гледаме, след като талантливата българка все по-уверено завоюва място в меката на световното кино, пише skandal.bg.

Бургазлийката влиза в актьорския състав  на филма Fairyland, в който режисьорски дебют прави Андрю Дърхам с помощта  на София Копола. По-малка роля Мария ще има и в първия филм на комика Джери Зайнфелд, който също премиерно ще е с изява като режисьор и продуцент.

Поредицата за Нетфликс ще бъде разказ за „амбиции, предателство и захар“ и ще проследява съперничество между хранителните фирми. Очаква се минисериалът да има няколко епизода, като Бакалова вероятно ще има кратко участие в последния.

Освен Бакалова ще участва самият Джери Зайнфелд, както и звезди като Хю Грант, Ейми Шумър и други.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Село Казанлък

Село Казанлък

14.08.2022 | 13:50

Тази ако е звезда . Борат беше поредната американска боза . Нетфликс правят филми но не всички струват . А тази щеводи хубава роля в Холивуд ако пръдне и си хване пръднята и я боядиса в червено.

Отговори
4 0
Билдок

Билдок

14.08.2022 | 07:51

За вас думи като мало....умен, зад...сгъстен, и други подобни са цензурни . Цензура ко напишеш думи като педа...л, че..Пен.....ис ,и други подобни .

Отговори
3 1
Билдок

Билдок

14.08.2022 | 07:49

Има разлика от Негфликс и Големия Холивуд . А и тази да звезда полза си превръзката участва с онзи грозен евреин С.Б. Коен в някаква пародия мало....умни...кравари и звезда хаха х а тая ще си остане с дебилните филмчета за тъ....пан...Ари.

Отговори
3 1
Буца

Буца

14.08.2022 | 07:41

Стига я наричахте талантлива. Участва в един абсолютно тъп....анр......ски..... филм. И веднага талант . И по горе изброените са комедианти не артисти.

Отговори
4 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

14.08.2022 | 04:21

УСПЕХ госпожо БАКАЛОВА

Отговори
3 2
Анти чалгар

Анти чалгар

14.08.2022 | 08:20

До козлодуй случайно да сте гледал тъпотията Борат 1-2 или нещо друго а тази измислена звезда .Тая ще стане звезда след 20 години ако участва във хубави филми . Сега е една като тези чалгарите участва разни глупости за пари . Тука я правят на нещо велико което според мен не е вярно и няма да стане .

Отговори
5 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?