Следвайте ни

"Марица" подкрепя културни събития и раздаде награди на своите читатели

viber icon

Приключи играта на „Марица“, в която наградихме своите читатели с покани за оперетата „Хубавата Елена“ на Държавна опера – Варна, която ще се състои на 31 май в Летния театър „Бунарджика“ в Пловдив.

Победители в играта са Вили Георгиева, Тодор Тонев и Венета Кръстанова. Те спечелиха билети за двама за оперетата. Пожелаваме им приятно гледане!

Въпросът, на който читателите ни трябваше да отговорят във фейсбук страницата ни, беше свързан с талантливата оперна дива Илина Михайлова и легендата Хосе Карерас, който я покани за бенефисния си концерт в София и Атина през 2019 година.

Последвайте фейсбук страницата ни Вестник Марица – Пловдив за още игри, награди и актуални новини.

Веселата оперета „Хубавата Елена“ представя Държавна опера – Варна. Символът на съвременната българска оперета Александър Мутафчийски ще ни накара да се усмихваме и забавляваме, превъплътен в  образа на Менелай. Илина Михайлова е в главната роля на Хубавата Елена. Пламен Райков ще влезе в ролята на прелъстителя Парис. Постановката е на доайена на оперетното изкуство у нас проф. Светозар Донев. Хореограф е Анна Донева, а сценограф - Иван Токаджиев. Диригент на спектакъла ще бъде Стефан Бояджиев. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?