Следвайте ни

Маколи Кълкин иска да премахнат Тръмп от „Сам вкъщи 2“

viber icon

Почитателите на най-известния коледен филм, правен някога, „Сам вкъщи“ веднага ще се сетят, че във втора серия за няма и 10 секунди се появява Доналд Тръмп, който насочва героя на Кълкин – Кевин, как да стигне до лобито на хотела, в който иска да отседне. Забавното е, че сградата е собственост именно на Тръмп, в годините, в които текат снимките и той сам е пожелал да бъде включен в семейния филм. 

След метежите в Капитолия и поредния импийчмънт срещу президента, актьорът подкрепи петици за премахването на сцената от „Сам вкъщи: Изгубен в Ню Йорк“. Петицията не е създадена сега, но набра голяма популярност в последните дни. 

Тя събира все повече последователи в Twitter, като самият Маколи демонстрира съпричастността си с идеята с коментар под поста, в който е публикувана. 

Изглежда все повече представители на културния и шоубизнес отвъд океана заявяват личната си неприязън към все още настоящия президент на Съединените щати. Що се отнася до „Сам вкъщи: Изгубен в Ню Йорк“ в интернет пространството вече се пуснаха и версии, в които сцената е изрязана, както и такива, в които Тръмп е заменен от други популярни личности от сферата на спорта, музиката и телевизията. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

В крайна сметка

В крайна сметка

14.01.2021 | 19:21

Тръмпутистите си разходиха миризливите кални кундури по мраморния под на Капитолия, направиха си селфита, нЕкои се прибраха с чужди лаптопи и катедри (за спомен), и СЕГА какво? Аху иху и накрая - тихо.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?