49

Люси Дяковска влиза в "Капките" с ученичка от Пловдив

Люси Дяковска влиза в специалното издание на „Като две капки вода“ в тандем с 10-годишната изгряваща звезда Елизабет Кирова от пловдивската школа „Арт Войс Център“. 

Двете ще се състезават с още 7 двойки в благотворителния мини-сезон на шоуто за имитации на световни звезди, което започва в неделя вечерта по NOVA.

Репетициите с Люси Дяковска се превърнаха в празничен мастърклас за четвъртокласничката от Музикалното училище. Подготовката им изисква изключително добра координация между двете.  

Елизабет Кирова изучава специалност „народно пеене“. Има обаче предпочитание към рок музиката, а последното й увлечение са съвременните песни с фолклорно звучене. 

От тригодишна възраст играе хора, а когато става на 5, надделява любовта й към изпълнителското изкуство. От 2019 г. се занимава с музика индивидуално и групово (ВГ „Магия“) под вещото ръководство на вокалния педагог Румяна Иванова в "Арт Войс Център“.

Специалното издание "Капките" се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната. Сред звездите, които ще участват са също Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова и Вики Терзийска.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Мммм

Мммм

14.02.2023 | 12:30

Не навирайте това НЕЩО в очите на хората. Гадно е.

Отговори
0 0
večer

večer

13.02.2023 | 23:59

pazete decata ot tazi Djkovska!!!!!!!

Отговори
1 1
Заобиколени от стършели

Заобиколени от стършели

13.02.2023 | 08:01

Ни мъж, ни жина, май повече мъж, да пази бог, Елизабет от столипиново, умее като. всички свои от квартала да иматира Джексън, добре пееше детето...!

Отговори
2 0
Ленче, ленче, ленче

Ленче, ленче, ленче

12.02.2023 | 15:50

Чочи, жива ли е.... Люси има едно носово. пеене и говорене, което. хич не ми харесва... съжалявам Люси, че намесих в коментара, много голям,, боклук,, човек като. е наранен е непримирим....!

Отговори
3 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?