Следвайте ни

Любимката на Обама си търси рокля за Античния

viber icon

„Изключително съм развълнувана, че ще пея сред красивите древни руини на Античния театър. Ще се постарая да си избера подходяща рокля“, усмихна се американската певица Лиз Райт на публиката в Bee Bop кафе по време на специалната среща днес.

В заведението заедно с джаз дивата беше и феноменалният пианист Кени Банкс. Двамата музиканти приковаха вниманието на гостите с чувствени истории от младежките си години. Лиз разкри как се е запалила по джаза и кое я вдъхновява и до днес. Най-важна роля в разгарянето на пламъка е имал баща й - евангелистки проповедник, който е бил строг и не й позволявал да гледа телевизия. Запълвал времето й с разкази от Шекспир и слушане на качествена музика по радиото. Точно неговата дарба да разказва увлекателно и хубавите мелодии остават завинаги в сърцето й.

„Искам да накарам хората да чувстват музиката така, както аз я чувствам. Текстовете на песните разказват истории, които стигат до слушателите по особен начин. В това е магията на джаза да кара хората да усещат, да разплаква и разсмива. Тази обща мисия да подтикваме хората да чувстват ни събра с Кени“, разказа Лиз. Докато пиеше горещото си кафе на сцената на клуба, любимката на Барак Обама изпя парчетата "Amazing Grace" и "Love you madly".  

След „мини концерта“ Лиз сърдечно благодари на гостите на кафето и с усмивка сподели, че няма търпение да пее на приказната сцена на Античния театър заедно със Симфоничния оркестър на Пловдивската опера. 

Габриела Лазарова

Габриела Лазарова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Коментари (1)

Страхотен български сайт за игри от които се печели!

16.07.2019 | 18:11

Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?