Следвайте ни

Лятно кино "Орфей" готви огромни изненади

viber icon

Летният сезон, сцените под открито небе и вълнуващата програма обещават да донесат на пловдивската публика куп позитивни емоции. В лятно кино „Орфей“ на 3 юни постановката на Артур Нюфийлд „Изневери в повече“ ще разплаче от смях публиката. Комедията пресъздава живота на две съседски семейства, които се забъркват в безброй комични ситуации заради любов и няколко извънбрачни връзки. В сюжета също така са преплетени редица сложни взаимоотношения и много лъжи.

На същата сцена, на 5 август, ще бъде представена комедията „Нашата голяма френска сватба“ с участието на Герасим Георгиев ​- Геро, Светлана Бонин, Христо Бонин, Бойко Кръстанов и още много обичани родни артисти. Историята на постановката разказва за депутат, който се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, но донякъде абсурден ход. Политикът решава да организира в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Загадъчен полковник от американската армия обаче обърква всичко. Оттам нататък следват невероятни обрати, които целят да изненадват до последно зрителите.


На 18 и 21 юни в летен театър „Бунарджик“ ще бъдат представени постановките „Любовникът“ и премиерата за пловдивчани - „Актрисата“.


В „Любовникът“ ще си партнират Деян Донков и Радина Кърджилова. С играта си на съпрузи двамата ще разкрият възможно ли е да се съхрани любовта след много години брачен живот, след стотици закуски, обеди и вечери. Оказва се, че те уж знаят всичко един за друг, а едновременно с това не знаят нищо. Точно този абсурд се стреми да разкаже в произведението си автор​ът Харолд Пинтър.

Комедията от Питър Куилтър „Актрисата“ събира едни от най-тачените български артисти - Аня Пенчева, Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илиев, Павел Иванов и не на последно място - великия Стефан Данаилов. Историята разказва за актриса на име Лилия Мартин, която иска да се откаже от кариерата си. Около това решение в гримьорната <210> се „завихрят“ интересни ситуации, предизвикани и от шеметния <210> живот на сцената и извън сцената.

Около дамата се навъртат постоянно нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов), настоящият <210> застаряващ годеник Чарлс (Стефан Данаилов), синът <210> Даниел (Павел Иванов), агентът Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев). Вълнуващата история ще даде отговор на въпроси като: Опиянена или пияна е актрисата, преди да се срещне за последен път с любимата си публика? Кой от всичките замесени в живота <210> мъже има власт над нея - или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата? А на любовта, ако я има? 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?