1553

Лили Иванов взе решението в Пловдив! Остава ли на сцената

Лили Иванова е категорична, че няма да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона заявила пред най-близките си, че много хора искат да се откаже да пее, но тя планира да радва публиката си докато е жива, пише "Уикенд".

"Злобни хора! Завиждат ми и заради това твърдят, че концертът не е бил на ниво. Аз съм толкова взискателна, че не бих си позволила да не е изпипано всичко по ноти", коментирала с високомерен тон пред екипа си кубратската легенда.

Припомняме, че певицата бе обвинена и че е пяла фалшиво от някои от присъстващите, сред които и журналиста Георги Тошев, който години наред бе в най-близкото й обкръжение. Озвучаването също не било на ниво. Част от присъствалите на изявата й в Пловдив подкрепиха Тошев и споделиха мнението му, че е време Лили да слезе от сцената. 

Лили Иванова продължава да пее, напук на пандемията и на зложелателите, които не престават да броят годините и парите ѝ и да подхвърлят дебелашки шеги по неин адрес.

Припомняме, че концертът в Пловдив е част от турнето на певицата, което започна на 3 септември с първа спирка - Варна. Турнето на Лили Иванова продължава в Бургас, където ще пее на 25 октомври, Велико Търново - 9 ноември, Шумен - 11 ноември, Русе - 13 ноември. На 14, 15 и 16 декември са финалните три спектакъла в зала 1 на НДК. Лили планира още следващата година да повтори турнето си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Веселин

Веселин

21.09.2021 | 07:11

Няма по велика от нея!

Отговори
1 0
1234

1234

17.09.2021 | 22:24

Мисля, че много внимание й се обръща! На ден по 2 новини за нея… Най-правилното е да си плати глобата, защото не е честно хиляди хора да спазват мерките, да остават без доходи цели семейства, а тая алчнотия да трупа и трупа пари! Не мога да разбера да си толкова възрастен и толкова алчен!

Отговори
9 6
овцъ дърта

овцъ дърта

18.09.2021 | 01:09

нема ни деца - нищо живяла е напълно напразно и ще остави една кафява следа !

Отговори
4 6

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?