Следвайте ни

Летният "Капана фест" само с базар

viber icon

"Капана фест" се завръща през лятото, но само със занаятчийски базар. До това решение стигнаха организаторите, заради ограниченията при провеждането на събития на открито. Те трябва да използват 30% от площта, на която се случват, както и да не се позволява масово струпване на хора.

Затова от 18 до 21 юни "Капана фест" ще организира крафт базара за ръчно изработени изделия и занаятчийски храни, за да подкрепи творците и да им даде възможност да развиват дейността си занапред.Той ще е разположен по продължението на Малката Главна.

От организационния екип подчертават и апелират да се спазват всички необходими противоепидемични мерки за безопасност към здравето на посетителите и своите участници.

"Призоваваме всички посетители да бъдат социално отговорни и да спазват дистанция при пазаруване от щандовете на базара, както и да носят със себе си предпазни средства - маски и ръкавици.",напомнят те.

В базара ще се включат над 80 занаятчии, които ще ни впечатлят с креативност и красота. Сред изделията им има за всеки по нещо - сувенири, хартиени изделия, бижута, домашни хладки и солени изкушения, дрехи, аксесоари, картини и какво ли още не.

На лятното издание няма да има концерти, но музиката за пореден път ще е основен елемент от програмата. За нея ще се погрижат от My Vinil, които ще селектират тематично музикални сетове за настроението ви. Те ще бъдат пускани на грамофони, за да се почувстваме наистина в една хипстерска зона за изкуство и занаяти.

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?